|

2 Ιμάντες Αιώρησης

2 Ιμάντες Αιώρησης

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
12€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το δώρο

Οι προπονήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν σε διάστημα 1 εβδομάδας.

Σχετικά με τους Ιμάντες Αιώρησης

Άλλαξε τον κλασσικό τρόπο προπόνησης σου και δοκίμασε να γυμναστείς με τις δυναμικές ασκήσεις των Ιμάντων Αιώρησης!

Με τους Ιμάντες Αιώρησης θα γραμμώσεις όλο το κορμί σου, θα δεις το λίπος να εξαφανίζεται και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα έχεις απρόσμενους τραυματισμούς.

Το ειδικό ασκησιολόγιο του προσαρμόζεται στις δικές σου δυνατότητες αφού μπορείς να ρυθμίσεις το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων καθώς αυτές γίνονται με το βάρος του σώματος.

Ειδικά εκπαιδευμένοι trainers θα σε καθοδηγήσουν σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας σου τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου.

Μάθε περισσότερα για το Ιμάντες Αιώρησης

To Top Fitness All Star, είναι το κορυφαίο γυμναστήριο στο Καυτανζόγλειο και από την ίδρυση σου προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε όλα τα μέλη του. Επιπλέον, το Top Fitness All Star είναι το μόνο ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Στις εγκαταστάσεις του φιλοξενεί γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο στίβου, γήπεδα τένις, γήπεδα 5X5, καφέ-μπαρ και αποδυτήρια, ενώ επεκτείνεται συνεχώς προσφέροντας νέες υπηρεσίες. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.