|

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 10 μέρες γυμναστική (Fitness & Weights + Ομαδικά Προγράμματα)

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 10 μέρες γυμναστική

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
15€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το δώρο

Το γυμναστήριο Top Fitness All Star, το Top Greek Gym στο Καυτανζόγλειο σου προσφέρει τη δυνατότητα να αθληθείς για δέκα (10) μέρες εντελώς δωρεάν στις άρτια οργανωμένες αίθουσες του Fitness & Weights, ενώ παράλληλα μπορείς να συμμετέχεις και στα Ομαδικά Προγράμματα του γυμναστηρίου. Γυμναστές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Fitness θα σου δώσουν την απαραίτητη καθοδήγηση και ψυχολογική ώθηση ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις!

Έλα στο Top Fitness All Star για να πάμε μαζί στην επιτυχία!

Απαιτείται ραντεβού κατά την έναρξη.

Το δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το Top Fitness All Star

To Top Fitness All Star, είναι το κορυφαίο γυμναστήριο στο Καυτανζόγλειο και από την ίδρυση σου προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε όλα τα μέλη του. Επιπλέον, το Top Fitness All Star είναι το μόνο ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Στις εγκαταστάσεις του φιλοξενεί γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο στίβου, γήπεδα τένις, γήπεδα 5X5, καφέ-μπαρ και αποδυτήρια, ενώ επεκτείνεται συνεχώς προσφέροντας νέες υπηρεσίες. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.